23948sdkhjf

Det intelligente kasseapparat til modebutikker

En gratis konference den 9. oktober i København vil præsentere nye produkter, ny viden og ny teknologi for modebutikker og de store modekæder.
Et opdateret indblik i fremtidens IT, der kan sikre effektivitet, fleksibilitet og profitabilitet i de enkelte butikker.

En bred vifte af IT-virksomheder, med DdD retail A/S i spidsen, har taget initiativ til konferencen Retail Solutions Conference.

Målet er at give viden og indblik i fremtidens teknologiske detailhandelsløsninger, så butikkerne og kæderne – både de landsdækkende og de internationale kæder – i løbet af få timer kan få et opdateret indblik og ny inspiration til, hvad der rører sig nu og i fremtiden, når det gælder IT i detailhandlen.

På forkant med ny teknologi
Konferencen er målrettet alle detailbutikker inden for fashion – tøj, sko og accessories – og vil kaste lys over den seneste viden og fremtidens teknologi inden for blandt andet e-handelsløsninger, økonomisystemer, intelligente kasseapparater, betalingssystemer, vagtplanlægning, elektroniske kvitteringer, online marketing og EDI, elektronisk dataoverførsel.

-Vi tager initiativ til konferencen, fordi den mangler i dag. Hos vores kunder oplever vi, at der er et stort behov for at høre, hvad der rører sig i fremtidens teknologi, og vi vil gerne vise de muligheder, det giver i forretningen eller i kæden, når man integrerer de forskellige systemer. Meget kan nemlig vindes her, siger Peder Falck, direktør i det 24 år gamle IT-selskab, DdD retail A/S.

Se program og tilmelding her.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094