23948sdkhjf

SmartGuy: Tidligere IC Companys direktør opstiller til bestyrelsen

I forbindelse med den kommende generalforsamling i SmartGuy Group A/S i oktober 2013 oplyser koncernen, at Niels Mikkelsen opstiller til bestyrelsen.
Niels Mikkelsen var indtil medio 2013 adm. direktør i IC Companys A/S og Niels Mikkelsen har desuden en baggrund som ansvarlig for Esprit de Corp i de nordiske og baltiske lande og en fortid fra InWear Group.

- Jeg har altid haft en stærk tiltro til modetøj online, blandt andet fra mine tidligere jobs. Over de næste 3-5 år vil branchen ændre sig markant og jeg glæder mig til sammen med det stærke team hos SmartGuy, at positionere forretningen godt, udtaler Niels Mikkelsen i en pressemeddelelse.

- Vi ser meget frem til at have Niels Mikkelsen ombord i bestyrelsen, hvor Niels vil være medvirkende til at styrke os yderligere indenfor online salg af mode. Mere specifikt skal Niels hjælpe os med at åbne døre til nye brands samt styrke vores viden indenfor produktion af vores egne brands, som i dag består af StylePit og Cheaploader, siger Indkøbsdirektør og medstifter af SmartGuy A/S, Christian Bjerre Kusk.

Niels Mikkelsen vil fremover arbejde tæt sammen med den øvrige bestyrelse, der blandt andet tæller ny formandskandidat Klaus Nyengaard, Christian Stadil og Morten Windfeldt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094