23948sdkhjf

Købmænd bør overveje søndagsåbent

Formanden for De Samvirkende Købmænd, Lisbeth Dalgaard foreslår, at de selvstændige supermarkeder bør overveje kun at holde åbent den første og sidste søndag i måneden.
Mange købmænd bør kraftigt overveje, om det gavner deres forretning, at de holder åbent på alle søndage. Dette forslag kommer fra Lisbeth Dalgaard, der selv ejer SuperBest i Hørsholm.

Mange familier handler ind om søndagen og der møder de sjældent butikkens faglærte personale, men hovedsageligt skoleelever. Det fremmer ikke oplevelsen af god kundeservice og rådgivning om kvalitetsfødevarer.

– Det er en kæmpe udfordring. […] vi risikerer at blive en dårlig kopi af os selv med den bemanding, siger Lisbeth Dalgaard og fortsætter:

– Jeg synes, at man bør tænke over, om det kan gøres på en anden måde. Skal man absolut have åbent samtlige søndage gennem året, eller skulle man sige, at man har åbent første og sidste søndag i måneden. Vi kan bruge de timer, vi får til overs, til at være endnu skarpere, når kunderne er der. Vi skal blive endnu dygtigere til at møde dem med alle vores kompetencer, når de så er her, siger Lisbeth Dalgaard.

Læs resten af historien i den seneste udgave af Dansk Handelsblad.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094