23948sdkhjf

Nyt internationalt navn åbner i Ringsted Outlet

Haglöfs åbner deres første danske outletbutik i Ringsted Outlet d. 12. oktober 2013.
Haglöfs er kendt over hele verden for sine outdoor kvalitetsprodukter, og de sælger både jakker, sko, tasker/rygsække og soveposer.

Om åbningen af en butik i Ringsted Outlet siger landschef for Haglöfs Danmark, Thomas Christensen:

- Med åbningen af Haglöfs Brand Outlet kommer der en fantastisk mulighed for at kunne sælge udgåede modeller og farvesammensætninger fra vort sortiment. Det er desuden rigtig godt, at vores butik ligger i et outletområde, som tager både socialt og miljømæssigt ansvar.

Også Center Manager Jeanette Amdal er begejstret over, at Haglöfs kommer til Ringsted Outlet.

- Vi er glade for, at Haglöfs har valgt at åbne en butik hos os, for det er et stærkt brand, som er kendt for sin gode kvalitet. Det vil tiltrække de mange mennesker, som er aktive udendørs, og som vil have det bedste udstyr til fornuftige priser. Butikken bliver et godt supplement til de øvrige butikker, siger hun.

Åbningen af Haglöfs i Ringsted Outlet kendetegner ifølge Jeanette Amdal den tendens, der præger udviklingen i centret.

- Vi har haft en meget positiv udvikling i år og oplever stor interesse for vores outletkoncept fra både internationale og danske mærker. Hagløf's er således den 7. nye butik, der er åbnet indenfor de sidste 6 måneder. Omsætningen er indtil videre steget med 13% i år og antallet af besøgende er ligeledes vækstet med over 10%.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11