23948sdkhjf

Le Creuset køber domicil til dansk hovedkontor

Den franske køkkenudstyrsproducent har købt nyt dansk domicil på Tåstrup Hovedgade.
Den 940 kvm store ejendom fra 1935 vil fra begyndelsen af 2014 danne rammen om Le Creusets nye hovedkontor i Danmark. Det oplyser Estate Media.

- Vi har kigget på forskellige mulige emner, men denne ejendom har Le Creusets DNA i hver en kvadratmeter. Ejendommen er klassisk gammeldags, men på en tidløs moderne måde, hvilket passer til vores brand og produktlinje, siger adm. direktør Michael Munk.

- Koncernejeren har på verdensplan, og herunder nordisk plan, vurderet at tiden er inde til at investere i ejendomme frem for at leje. Og det betyder meget for os at have et flot domicil, både for vores brand, men også for vores medarbejdere. Arbejdsglæden og kreativiteten stiger når du har ordentlige forhold fremfor en kedelig grå industrikasse som hovedkontor, siger adm. direktør Michael Munk.

- De fleste virksomheder er nødt til at fokusere på den primære drift og har brug for likviditet. Der er dog ingen tvivl om, at det er billigst at købe fremfor at leje på den lange bane og så er man desuden herre i eget hus og kan selv bestemme, siger Stig Lintrup, adm. direktør i Lintrup & Norgart. Lintrup & Norgart har formidlet transaktionen.

Fremstillingen af Le Creusets franske køkkenudstyr foregår fortsat på fabrikken i Fresnoy i Frankrig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094