23948sdkhjf

Apotek truet af lukning

Sundhedsstyrelsen vil reducere antallet af apoteker i Odense fra fem til fire.
Ved årsskiftet går indehaver af Apotek Bryggergården ved Fisketorvet i Odense, Anne-Grete Thomsen, på pension, og det vil Sundhedsstyrelsen udnytte til at reducere antallet af apoteker i byens Centrum. Styrelsen har derfor anbefalet, at Apotek Bryggergården lukkes. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Ifølge Styrelsen har fire af de fem apoteker i Odense Centrum en for lille omsætning i forhold til det anbefalede niveau, og Apotek Bryggergården er et af dem. Det har desuden oplevet et fald i antallet af solgte medicinpakninger på 7 procent i perioden 2010-2012.

Anne-Grete Thomsen er dog ikke enig i Sundhedsstyrelsens vurdering og hæfter sig ved, at apoteket har haft fremgang i omsætningen i år.

- Det er synd, for det her sted er smørhullet for et apotek. Der er rigtig mange læger og speciallæger i området, og der er parkeringspladser og busser lige ved døren. I mine øjne er det er dum disposition, og jeg er sikker på, at en ny energisk apoteker vil kunne drive apoteket videre og gøre det til en succes, siger hun til Fyens Stiftstidende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08