23948sdkhjf

Zalando stormer frem

Zalando øger nettoomsætningen til 437 mio. EUR i 2. kvt./2013
I forhold til en nettoomsætning på 257 mio. EUR i andet kvartal af 2012, er Zalandos omsætning steget med over 70 procent.

Hermed fortsætter e-handelsselskabet sin positive udvikling på alle markeder, og opbygger en bæredygtig struktur på et solidt økonomisk grundlag.

I første halvår af 2013 kan Zalando melde om en nettoomsætning på 809 mio. EUR. Dette betyder en vækst på over 70 procent sammenlignet med første halvår af 2012, hvor nettoomsætningen var på 471 mio. EUR.

Årsagerne til dette års vækst skal findes i den fortsatte udvikling på selskabets etablerede markeder, såvel som lanceringen af fire nye markeder siden første halvdel af 2012

Zalando fortsætter også med at investere i driftsoptimering på nøgleområder, herunder infrastruktur, for yderligere at styrke den langsigtede udvikling af selskabet. Onlineforretningen iværksatte for nylig testfasen for sit tredje, selvstændige lager i Mönchengladbach i Tyskland. Herudover åbnede Zalando to nye kontorer i Berlin i løbet af året til sine mode-, teknologi- og driftsaktiviteter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078