23948sdkhjf

Sallings nye look

'The New Salling' åbnede mandag i efterårsferien i Aarhus og Aalborg. Særligt Salling i Aarhus har fået et gennemgribende nyt look.
Salling i Aarhus har blandt andet fået et nyt dameunivers på 1. sal, hvor især skoafdelingen rummer mange små universer. Det gør det lettere for kunderne at navigere i og lade sig inspirere af i det meget store varesortiment - det er nordens største skoafdeling.

- Udover inddeling i universer har vi arbejdet med en række andre indretningselementer: maxi-figurer som blikfang og ruminddeling ved hjælp af perlegardiner, nedhængte guldstænger, trælameller og rumhøje geometriske krydfinérkonstruktioner, udtaler Sasja Kampmann fra designfirmaet Mortensen II Kampmann til RetailNews.

Mortensen II Kampmann har designet en stor del af det nye look i stormagasinerne til RetailNews.

Blandt indretningselementerne er der blandt andet en 2 meter høj 'sølv-stiletsko', men også store 'rejsekufferter' som salgsmoduler, kæmpesaks, mannequinklynger på podier, garntrisser og knapper i overstørrelse til blikfang og varepræsentation.

- Parfumeafdelingen er også blevet ombygget. Vi står blandt andet bag designet af dame- og herreduftafdelingerne, øko-afdeling, dagligvarer samt nyt kosmetikområde, siger Kampmann.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125