23948sdkhjf

Bruun’s Galleri er Danmarks bedste shoppingcenter

Bruun’s Galleri har vundet titlen som Danmarks bedste shoppingcenter. Det århusianske shoppingcenter fik også prisen for Danmarks bedste service.
- Vi er selvfølgelig meget stolte over at have vundet. Det, at vores kunder har peget på os samtidig med at en professionel jury har haft samme mening, er en fantastisk fornemmelse. At vi oven i vinder kategorien for ’Bedste Service’ er utrolig dejligt. Vi befinder os i et marked og i en tid, hvor service klart er en afgørende faktor. Anerkendelsen er en rigtig god motivations faktor for os alle i Bruun’s Galleri, for fortsat at arbejde på at vores kunder får en god service kombineret med en god oplevelse, når de besøger Bruun’s Galleri, siger Claus Brændgaard, Center Manager Bruun’s Galleri.

I et samarbejde mellem Detailforum, NCSC og ICP gennemførtes for 8. gang kåringen af Danmarks Bedste Shoppingcenter. I hvert center er der gennemført stopinterviews af centrets kernekunder, d.v.s. kunder der kommer i shoppingcentret mindst en gang om måneden. Herudover har en jury bestående af nøglepersoner fra branchen foretaget en bedømmelse af centrene på baggrund af spørgeskema udfyldt af de enkelte centre med data og visioner.

Kåringen af Danmarks Bedste Shoppingcenter sker på baggrund af resultaterne af kundeinterviewundersøgelsen samt juryens bedømmelser. Centrene er opdelt i to kategorier, Shoppingcentre over 25.000 m2 og Shoppingcentre under 25.000 m2. Og det var i kategorien Shoppingcentre over 25.000 m2 at Bruun’s Galleri vandt. Bruun’s Galleri skal nu repræsentere Danmark i konkurrencen om at blive Skandinaviens Bedste Shoppingcenter i 2015.

- Vinderen af titlen som Danmarks Bedste Shoppingcenter over 25.000 m2 kan karakteriseres som et topmoderne citycenter, som med et velsammensat butiksmix og en moderne indretning har skabt en shoppingdestination, som ikke alene tiltrækker byens egne borgere, men som også har et kraftigt greb om kunderne i et stort regionalt opland. Sådan lyder det fra dommerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094