23948sdkhjf

Metropol er Danmarks bedste shoppingcenter

Den 24. oktober ved et arrangement i Tivoli blev henholdvis Metropol i Hjørring og Bruun's Galleri i Aarhus kåret som Danmarks Bedste Shoppingcenter 2013.
- Vi er stolte over det skulderklap, vi har fået. Flere jurymedlemmer har været på besøg for med egne øjne at se centret. Grundigheden gør, at vi kan være ekstra stolte, siger Jane Melgaard Olesen, der er marketing manager i Metropol, i en pressemeddelelse.

Metropol har årligt 2,6 millioner besøgende og en omsætning på 366 millioner kroner. Det oplyser tv2nord.dk.

- På trods af, at Metropol shoppingcenter blev åbnet samme år, som den økonomiske og finansielle krise startede, er det lykkedes at skabe et helstøbt og attraktivt citycenter, som efter en række velplanlagte omrokeringer af nogle af butikkerne og med en tiltrækning af nogle stærke ankerlejere i dag står stærkt hos forbrugerne i såvel selve provinsbyen som i en betydelig del af oplandet. Sådan lyder vurderingerne fra dommerne.

- Centret har formået at tiltrække nogle af de bedste butikskæder og kombineret dem med landets flotteste bibliotek, som tiltrækker ikke kun de sædvanlige brugere, men også fagfolk fra ind- og udland, som gerne vil inspireres af den utraditionelle indretning på toppen af et shoppingcenter.

- Vinderen af titlen som Danmarks Bedste Shoppingcenter under 25.000 m2 kan karakteriseres som et moderne citycenter, som løbende formår at tilpasse sig såvel kundernes krav som butikkernes behov for at skabe et attraktivt indkøbsmiljø.

Metropol skal endvidere skal repræsentere Danmark i konkurrencen om at blive Skandinaviens Bedste Shoppingcenter i 2014.

NCSC Awards Danmark dele af året Awards i flere kategorier, se alle vinderne nedenfor.

- Danmarks Bedste Shoppingcenter 2013 under 25.000 m2 - Metropol

- Danmarks Bedste Shoppingcenter 2013 over 25.000 m2- Bruun's Galleri

- Danmarks hyggeligste shoppingcenter 2013- Rødovre Centrum

- Danmarks flotteste shoppingcenter 2013- Bryggen

- Shoppingcentret med Danmarks bedste service 2013- Bruun's Galleri

- Shoppingcentret med Danmarks bedste aktiviteter 2013- Kolding Storcenter

- Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder 2013- Ro's Torv

- Shoppingcentret med Danmarks bedste P-forhold 2013- Randers Storcenter

Deltagelse i konkurrencen krævede en tilmelding fra det enkelte inviterede shoppingcenter. Kåringen af Danmarks Bedste Shoppingcenter er delt op i to kategorier udfra størrelsen af shoppingcentret. Der deltog 10 centre med et udlejningsareal under 25.000 m2, mens 13 shoppingcentre havde et udlejningsareal over 25.000 m2. I hvert center er gennemført 100 stopinterviews af centrets kernekunder, d.v.s. kunder der kommer i shoppingcentret mindst en gang om måneden. I spørgeskemaet indgår 15 spørgsmål, hvor respondenten bedes vurderere enrække emner på en skala fra 1 til 10, hvor 1 er dårligst og 10 er bedst.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078