23948sdkhjf

Ny koncernchef i Dagrofa

Per Thau er efter en større rokade i Dagrofas direktion blevet ny koncernchef.
NorgesGruppen har i dag underskrevet aftalen om at købe størstedelen af aktierne i Dagrofa. Det oplyser epn.dk. Dagrofa omfatter SuperBest, Spar-kæderne, Kiwi og grossistselskabet SuperGros.

En lang række købmænd og Dagrofa har således fået ny medejer, i og med Skandinavisk Holding A/S solgte sin ejerandel med 55 pct. af aktierne i Dagrofa til NorgesGruppen.

Opkøbet har medført en større rokade i Dagrofas direktion. Dagrofas administrerende direktør gennem mange år, Henrik Gundelach, træder tilbage. I hans stol sætter den tidligere indkøbs- og kategoridirektør, Per Thau, sig.

- Jeg glæder mig over, at vi er lykkedes med denne løsning, som vi har ønsket os gennem mange år, og som vi har arbejdet så hårdt for at få på plads. For Dagrofa og købmændene ligger vejen åben. For medarbejderne er der spændende fremtidsperspektiver i en virksomhed med ny energi, og jeg har også selv - sammen med de nye ejere - set fremad, siger Henrik Gundelach i en pressemeddelelse.

- Vi er blevet enige om, at jeg med denne milepæl kan sige 'mission accomplished' i Dagrofa. Tiden er inde til at give stafetten videre, så Per Thau og hans team kan folde det nye Dagrofas potentiale ud lyder det i en pressemeddelelse.

Per Thau har tidligere haft en direktørstilling i Kvickly/Coop og har været en del af Dagrofa siden 2010.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096