23948sdkhjf

Danmarks største outlet-center tilbage på sporet

Copenhagen Designer Outlets er kommet videre efter Pihl-konkursen, og med Hoffmann som ny hovedentreprenør kan Danmarks største outlet-center slå dørene op til oktober 2014.
Ambitionen er konceptbutikker med kendte brands, høj kvalitet og en shoppingoplevelse, der ligger milevidt fra outlet-fordommene om papkasser og lagersalg.

Opførelsen af Danmarks største outlet-center Copenhagen Designer Outlets har siden august været udfordret af konkursen hos Pihl & Søn, men nu er arbejdet genoptaget med Hoffmann som ny hovedentreprenør.

Centeret, som åbner til oktober 2014, vil bestå af 80 butikker med både danske og internationale mærker indenfor blandt andet tøj, sko og sport.

Initiativtagerne til outlet-centeret, Danica Pension, som også ejer City2, glæder sig sammen med DEAS, der udlejer og administrerer outlet-centret og City2, over at kunne se frem mod åbningen næste år:

- Det har været en streg i regningen at skulle ud og finde en ny entreprenør midt i opførelsen af centeret, men nu er alt faldet på plads, og vi kan glæde os til åbningen til oktober næste år. Dertil kan vi samtidigt mærke en stigende interesse fra en række brands, som ønsker at åbne butikker, siger Eva Handest, ejendomschef hos Danica Ejendomme.

Væk med fordomme om papkasser og tøjbunker
Papkasser på stribe, tøj i bunker og kedelige lokaler er nogle af de ting, som mange danskere ser for sig, når de hører ordet 'outlet'. Men når Copenhagen Designer Outlets åbner, vil det være med tilbuddet om en shoppingoplevelse, der har mere til fælles med et eksklusivt storcenter end med en lagerhal.

- Centeret vil tilbyde den handlende en oplevelse, som ikke findes andre steder i Danmark. Vi taler om outlet-shopping, hvor man er fri for at rode i kasser, hvor man får god service, og hvor man undervejs kan tage et hvil med lidt mad og en god kop kaffe. For mange brands er outlet en vigtig del af deres salgsstrategi, og når deres varer skal sælges i Copenhagen Designer Outlets, vil det være med såkaldt "brand protection" i højsæde, dvs. at varerne præsenteres flot og der kræses for købsoplevelsen, siger centerdirektør i City2 og det kommende Copenhagen Designer Outlets, Thomas Lüscher.

Kvalitets-outlets er allerede udbredt i udlandet, bl.a. ved Barcelona, London og Berlin, hvor der i dag findes store luksus-outlets med høje besøgstal. Med åbningen af Copenhagen Designer Outlets, rykker konceptet til Danmark, og hos Danica Pension og DEAS vidner interessen fra de store brands om et tilsvarende solidt forretningsgrundlag i Danmark.

Copenhagen Designer Outlets forventer at tiltrække mere end 1,5 millioner besøgende det første år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157