23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Den dyreste er den bedste

Ifølge en undersøgelse fra det britiske firma Leatherhead Food Research spiser hver dansker i gennemsnit 7,5 kilo chokolade om året.

Der er et stykke vej til schweizernes 11,9 kilo, men dog nok til en 8.-plads på listen over verdens mest chokoladespisende nationer. Det skriver Politiken.

Analysechef Lars Aarup, Ansvarlighedsafdeligen hos Coop, fortæller, at de har foretaget en test af økologisk mørk chokolade, som udgør 4 pct. af den solgte chokolade i Danmark.

Alle chokolader i testen indeholder 70-72 pct. kakao, hvilket dog ikke skal ses som et kvalitetsstempel. Især testens billigste får bundkarakter, mens den dyreste vinder.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11