23948sdkhjf

Faktas direktør flytter sit kontor ud i butikkerne

Den 18., 19. og 20. november kan kunderne i 3 Fakta-butikker en unik mulighed for at påvirke, hvordan fremtidens Fakta skal være. Den nye kædedirektør kommer nemlig på besøg.
Den nye kædedirektør Niels Karstensen flytter nemlig sit kontor fra Albertslund ud i de 3 butikker i henholdsvis Vordingborg, Odense og Aalborg.

- Jeg har behov for at høre direkte fra vores kunder, hvad de synes om os, og hvad de ønsker. Analyser og statistikker kan være nyttige, men den personlige kontakt er for mig det vigtigste, siger Niels Karstensen.

Fakta har de seneste år ekspanderet kæden med 32 nye butikker og flytning af 17 alene i 2013. Også i 2014 kommer mange nye butikker.

- Det er godt med nye butikker og modernisering af eksisterende, men det vigtigste er, at kunderne er tilfredse med at handle i Fakta. Her kan vi blive bedre, og det er derfor jeg gerne vil have et førstehåndsindtryk af, hvad vores kunder synes om udvalg af varer, standard på butikken og vores service. Hvis kunderne kommer med deres ærlige mening, vil jeg love, at de kommer til at opleve et endnu bedre Fakta i fremtiden, siger Niels Karstensen.

Udover at sige sin mening direkte til Niels Karstensen, der sidder ved sit skrivebord midt i butikken, har man også mulighed for at deltage i en landsdækkende kundeundersøgelse, hvor man kan svare på en række konkrete punkter om Fakta.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094