23948sdkhjf

Bestseller direktør rydder op efter skuffelse

Anders Holch Povlsen er igen utilfreds med modekoncernens regnskab. Derfor skal Bestseller-koncernen nu trimmes og nye folk skal ind i ledelsen.
- Vi er havnet med lidt for mange selskaber, og vi kan med fordel have færre. Vi skal gøre det nemmere for os selv, og det kommer til at ske i indeværende regnskabsår, siger Anders Holch Povlsen.

Holch Povlsen vil dog ikke uddybe, hvordan koncernen konkret kommer til at se ud. Det skriver Børsen.

Men topchefen påpeger, at der skal ske ændringer, for markedet kommer ikke tilbage til den tidligere normal med vækstrater på 15-20 pct.

- Derfor skal vi være mere effektive og arbejde hurtigere. Vi ser også på, om vi kan være færre mennesker til at lave mere omsætning, for vi skal have afstanden mellem leverandører og forbrugere til at være kortere, så vi ikke har så mange led og mennesker ind over beslutningerne. Det handler om forenkling, siger Anders Holch Povlsen.

Foran sig har den adm. direktør en lang sej kamp, for han ved, at de skal vænne sig til nye markedsforhold.

- Jeg håber, at vi kan komme tilbage på vækstsporet. Men man skal ikke undervurdere, at konkurrencesituationen er skærpet, og vi anser det nuværende marked som den nye normal, siger Anders Holch Povlsen, som understreger, at de fremover stiller sig tilfreds med mindre.

- Det bliver det lange seje træk, hvor der skal kæmpes for det, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094