23948sdkhjf

Max Burger starter dansk burgerkrig

Som den første burgerkæde i Danmark vil Max Burger nu tilbyde levering lige til døren. Den svenske burgerkæde har indgået samarbejde med Just-Eat.
Den svenske burgerkæde Max Hamburgerrestauranters etablering i Danmark har været en stor succes. Og nu tager de skridtet videre og giver de danske kunder det, de ikke kan få hos de amerikanske kæder. Nu kan man få sin Max burger leveret lige til døren i samarbejde med Just-Eat.

I Danmark har det aldrig været muligt at få bragt sin burger fra de amerikanske kæder til døren, selvom efterspørgslen på at få sin mad leveret frem for at skulle af sted og hente selv uden tvivl er til stede.

Og det behov vil den svenske burgerudfordrer – modsat sine konkurrenter – nu imødekomme, så man fremover kan sidde i sin sofa, indtaste sig bestilling via Just-Eat og få den leveret. Det er god logik for begge parter, og det giver de burgerhungrende danskere endnu mere at vælge imellem.

- Vores fokus hos Max på den gode smag og kvalitet har virkelig ramt plet. Max er kommet rigtig godt fra start i Danmark, og vi har en placering klar til den næste restaurant og forventer mange flere de kommende år. Samtidig har vi nu valgt at tage skridtet videre og tilbyde take away leveret til døren og ikke bare take away ud af huset. Her kan vi adskille os klart fra vores konkurrenter, siger administrerende direktør Jesper Panduro fra Max i Danmark.

Hos Just-Eat ser man frem til at byde Max Hamburgerrestauranter velkommen om bord:

- Vi er enormt glade for, at Max Hamburgerrestauranter har valgt os som deres samarbejdspartner. Men vi er også det oplagte valg for så offensiv en spiller som dem, da Just-Eat er den største online-formidler af take away-mad på det danske marked. De kommer med deres burgerkoncept, og vi leverer Danmarks største online-kundegrundlag, siger Kristian Brønsbjerg, salgsdirektør Just-Eat Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109