23948sdkhjf

Årets julegaver købes fra sofaen

Over halvdelen af danskerne regner med at købe gaver i virtuelle butikker, og mere end 7 ud af 10 vil handle for flere penge eller samme beløb som sidste år, hvor julens e-handel slog rekord.
Jagten på årets julegaver sker fra sofaens bekvemmelige varme i år.

Det viser en ny undersøgelse fra YouGov, der er foretaget for SwipBox.

Dansk Supermarked satser på at slå rekord i online-salg efter at have sat selvbetjente pakkeautomater op i mere end 300 supermarkeder.

Når danskerne køber årets julegaver til deres kære, sker det for manges vedkommende med få klik på computeren.

Læs også: Advarer mod priskrig

I hvert fald svarer 58 procent af danskerne i en ny YouGov-undersøgelse, der er foretaget for SwipBox, at de regner med at købe julegaver på Internettet. Og 76 procent svarer, at de regner med at handle ind for flere penge eller det samme beløb som sidste år i de virtuelle butikker . Dermed tegner julesalget på nettet til at sætte rekord.

Ifølge Jørgen Klüwer, der er e-handelsdirektør i Dansk Supermarked, er det især bekvemmelighed og tilgængelighed, der får danskerne til at shoppe hjemmefra.

- Det er nemt at søge varer online og sammenligne priser, og man er ikke afhængig af at skulle ud i den stressede julehandel. Bevæbnet med sin computer kan man jo shoppe døgnet rundt, når man har lyst. Derfor er det meget optimalt for mange at bruge computeren i jagten på de perfekte julegaver, udtaler Jørgen Klüwer, der er e-handelsdirektør i Dansk Supermarked.

Forventer rekord
Netop på grund af danskerne øgede interesse i online shopping har Dansk Supermarked store forventninger til deres onlineshop, Bilka.dk, hvor man forventer at slå alle rekorder i årets julehandel.

Læs også: Danskerne køber flere gaver online

- Vi regner med, at salget generelt vil slå alle rekorder, men vores forventninger er ekstra høje til vores onlineshop, Bilka.dk. Vi har arbejdet hårdt på at gøre det mere bekvemt for danskerne at handle og få leveret deres julegaver, udtaler Jørgen Klüwer.

I år har Dansk Supermarked bl.a. opstillet selvbetjente SwipBox’e i mere end 300 dagligvarebutikker i hele Danmark, der skal gøre det nemmere for danskerne at shoppe online.

- Det betyder, at man nu kan handle i Bilkas online shop og få sine julegaver leveret i sit nærmeste Netto, føtex eller Bilka supermarked. Så kan man hente sine gaver, når man alligevel skal handle dagligvarer, og man behøver ikke være hjemme for at få sine bestilte julegaver, udtaler Jørgen Klüwer fra Dansk Supermarked.

Gratis levering styrker salget
Dansk Supermarkeds aftale med SwipBox betyder, at danskerne kan få leveret deres julegaver gratis fra Bilka.dk, og det vil få stor indflydelse på julesalget, vurderer Jørgen Klüwer.

- Det er første jul, at vi har ’Klik og Hent’ med gratis levering, og vi tror på, at det vil øge salget. Danskerne er nemlig meget prisbevidste, og de fleste vil undgå at bruge penge på levering, hvis de kan blive fri for det, lyder det fra Jørgen Klüwer, e-handelsdirektør i Dansk Supermarked.

Levering inden jul eller gratis julegaver
Dansk Supermarked satser i år så hårdt på, at få danskerne til at handle i Bilkas online butik, at de lover pengene retur, hvis ikke julegaverne dukker op inden jul.

- Vi har indgået en aftale med SwipBox, der betyder, at man kan bestille sine julegaver indtil få dage før den 24. december – og få dem leveret inden jul. Det er vi så sikre på at kunne levere, at vi garanterer gaverne gratis, hvis det mod forventning ikke lykkes, lover Jørgen Klüwer fra Dansk Supermarked.

SwipBox’s pakkeautomater er placeret i strategisk beliggende Netto, døgnNetto, føtex og Bilka supermarkeder i hele landet, hvorfra man kan afhente sine bestilte varer.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125