23948sdkhjf

KNI bestyrelsesformand kørt i stilling?

For to uger siden blev topchefen Claus Jensen fyret i den grønlandske olie- og detailhandelsgigant KNI. Nu er bestyrelsesformand Niels Thomsen kørt i stilling som kandidat til direktørjobbet.
Niels Thomsen afviser dog selv at være i spil som CEO, det oplyser business.dk.

I Grønland er der forlydender om, at det kan ende med, at bestyrelsesformand Niels Thomsen selv overtager posten som administrerende direktør i det dramatiske ledelsesopgør i KNI-koncern.

Berlingske Business erfarer fra centralt placerede kilder, at bestyrelsesformanden nu angiveligt selv går efter jobbet som KNIs kommende og ottende topchef siden 2001.

Men det vil være noget usædvanligt, hvis den 32-årige Niels Thomsen med sin begrænsede ledelsesmæssige baggrund avancerer til jobbet som koncernchef i KNI. Det skriver business.dk.

Niels Thomsen slår selv fast, at han på ingen måde er i spil til posten som adm. direktør i KNI.

- Det har jeg ikke været og bliver det heller ikke. Jeg vil samtidig gerne slå fast, at det ikke er Siumut, Atassut eller andre partier eller politikere, der kommer til at ansætte den kommende CEO. Det bliver ene og alene bestyrelsen i KNI, der kommer til at stå for ansættelsen. Og det uden direkte eller indirekte indblanding fra politisk side eller anden side. Min rolle er klar og tydelig. Jeg bliver en del af det team, der skal ansætte den nye CEO, hvor navnet Niels Thomsen på ingen måder vil være i spil, siger Niels Thomsen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109