23948sdkhjf

Flere webshops dropper fysiske butikker

Flere webshops går ind i kampen om de bedste tilbud ved udelukkende at eksistere online.
I vores digitale tider begynder en stigende del af vores indkøb at foregå over nettet. Som en naturlig konsekvens er konkurrencen om at kunne tilbyde de bedste produkter til de billigste priser intens online, præcis som mellem fysiske butikker.

Flere webshops går ind i kampen om de bedste tilbud ved udelukkende at eksistere online - en af dem er kontorartikelforhandleren Ofidan.

Vi kan efterhånden anskaffe os alt, hvad vi har brug for, ved at tænde computeren, gå online og klikke os fra hjemmeside til hjemmeside efter det produkt eller den service, vi er ude efter. Uanset om det drejer sig om køb i den tunge ende a’la både og sommerhuse, eller om helt almindelige hverdagsting som tøj og dagligvarer, kan vi benytte nettet som et - så godt som - ligeværdigt alternativ til en shoppingtur i byen. Der er mange fordele ved denne form for handel. Man slipper for besværet ved transport og kø, og kan hurtigere danne sig et overblik over markedet og sammenligne priser fra konkurrerende forhandlere.

Det er derfor ingen overraskelse, at danskerne har taget denne type shopping til sig, og i høj grad endda. Undersøgelser fra Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) viser for eksempel, at hver tredje dansker køber julegaver online i år, og forøger på den mådesalget i forhold til sidste år.Denne tendens inden for B2C-handel ses også inden for B2B-handel.

Spar penge på produkter fra webshops
Ofidan er en B2B-webshop, som fører alt inden for kontorartikler, kontormøbler og tonere. Webshoppen er en forgrening af elektronikforretningen Net-Trading, og har eksisteret som selvstændig webshop siden 2008. De er én af de forhandlere som,i tråd med tidens tendenser, har besluttet sig for udelukkende at eksistere online, så de kan slippe for omkostningerne der følger med en fysisk butik. De skal altså hverken give løn til personale, betale for lokaler og skal heller ikke bruge ressourcer på vedligeholdelse af butikken. På den måde kan de markere sig på nettet som en af de billigste udbydere af produkter i samme høje kvalitet som deres konkurrenter, der med deres fysiske butikker, ikke kan tilbyde de samme lave prisniveau.

Der er altså ikke noget at sige til, at online salget i Danmark fortsat er stigende. Webshopsne tilpasser sig betingelserne og gør en nemmere og billigere handel mulig, der kommer kunderne til gode, praktisk såvel som økonomisk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093