23948sdkhjf

Coop ansætter ny mand i spidsen for irma.dk

Coop satser stort på salget af dagligvarer på nettet. Derfor er Jesper Lykke Wacherhausen blevet ansat som ny kommerciel direktør for irma.dk.
Salg af dagligvarer på nettet fordoblet i 2. halvår i Coop. Ny direktør skal fortsætte den udvikling.

Jesper Lykke Wacherhausen, 42, har tidligere bl.a. været online direktør for TDC, konsulent hos Quartz & Co og arbejdet med en række nye virksomheder.

- Vi oplever i disse måneder meget kraftig vækst på irma.dk. Jesper Lykke Wacherhausen besidder den særlige kombination af digitalt købmandskab og ledelseskraft, som skal til for at bringe irma.dk til næste niveau . Vi er meget glade for, at Jesper nu stiller sig i spidsen for holdet, siger internetdirektør Gregers Wedell-Wedellsborg, Coop.

Jesper Lykke Wacherhausen ser frem til det nye job.

- Jeg har siden 1995 arbejdet som online–købmand med digital forretningsudvikling. Nu passer den titel endnu bedre. Jeg glæder mig til sammen med medarbejderne på irma.dk at gøre os til det bedste sted for kunderne inden for køb af dagligvarer på nettet, siger Jesper Lykke Wacherhausen.

Coop har i år styrket satsningen på irma.dk med etablering af nyt 6.000 kvm. stort centrallager i Vallensbæk, udvidet sortiment og forbedret leveringsservice.

Omsætningen er i løbet af dette efterår mere end fordoblet i forhold til samme periode sidste år. Målet er at fortsætte med en vækst i samme størrelsesorden de kommende år, hvor flere og flere får lyst til at købe deres dagligvarer via nettet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14