23948sdkhjf

Osuma.dk vinder kunder fra små købmænd

Nordjyske købmænd raser over Aalborg og Brønderslev kommuner. Et udbud om en levering af dagligvarer til institutioner i Aalborg og Brønderslev betyder at små købmænd ikke kan være med. Men det kan Osuma.dk.
Kravene til udbud er enorme – de små købmænd kan ikke være med. Det oplyser Nordjyske Stiftstidende.

Osuma.dk har vundet udbuddet om at levere dagligvarer til institutioner i Aalborg og Brønderslev Kommune.

Købmanden Jan Jæger, havde før fast aftale med Brønderslev Kommune om leveringer. Han fik muligheden af Aalborg Kommune til at give et tilbud. Herefter kontakter Jæger sin kæde for at få hjælp til at vurdere den givne opgave. Meldingen derfra lød således:

- De fortalte mig, at jeg godt kunne skyde en hvid pind efter at byde på det. Det ville betyde, at jeg skulle købe tre varevogne og en hel masse andet. Og det havde jeg ikke kapacitet til at løfte, fortæller Jan Jæger.

Hos onlinesupermarkedet er direktør Jesper Elkjær ikke overrasket over, at mindre købmænd må give fortabt over for større opgaven, der lød på 1,4 millioner kroner.

- Med al respekt for de små købmænd så kræver sådan et udbud langt mere, end de enkeltvis kan præstere. Vi har tre store lastbiler med chauffører tilknyttet, en online portal og callcenter til at betjene kunderne, når de ringer. Det kan en lille købmand ikke, siger Jesper Elkjær ifølge Nordjyske Stiftstidende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095