23948sdkhjf

Joe & The Juice skifter ejer

Drivkraften bag Joe & The Juice i Aalborg, Jimmy Bach har solgt forretningerne i Østeraagade og Friis i Aalborg samt cafeen i Bruun's Galleri i Århus.
- I forbindelse med det netop offentliggjorte salg af Joe & The Juice til Valedo Partners, har jeg solgt min franchise-virksomhed med caféerne i Østeraagade og Friis samt cafeen i Bruun’s Galleri i Århus til kædens nye ejerkreds, siger Jimmy Bach.

Han stod for an at skulle etablere sig i en ny by, men et salg af kæden kom i vejen. Det oplyser Nordjyske.dk.

- Og salget her små tre år senere kommer netop som vi var klar med en location i vores tredje by, og flere potentielle etableringer i pipelinen for 2014. Jeg vil derfor gerne ærligt tilføje, at handlen falder midt i et ventet momentum, som jeg gerne havde udviklet yderligere, siger Jimmy Bach.

- Derfor er det naturligvis en vemodig situation for mig. Jeg kan dog sige uden at tøve, at jeg er ubeskriveligt stolt af det vi har skabt, og vil se frem til at besøge caféerne og medarbejderne jævnligt som gæst.

- For mig er det begyndelsen på en ny tilværelse, som endnu ikke er planlagt, men jeg vil under alle omstændigheder se frem til at hoppe langt ud af komfortzonen endnu en gang, siger Jimmy Bach.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081