23948sdkhjf

Hørsholm Apotek åbner ny afdeling

Hørsholm Apotek åbnede den 9. december en ny afdeling ved Føtex i Egevangen i Kokkedal.
Afdelingen har fået navnet "Sport og Sundhed" og byder udover almindelige apoteksvarer og udlevering af receptmedicin på et stort sortiment af sportsartikler til forebyggelse og behandling af sportsskader. Det oplyser Lokalavisen Greve.

- Apoteket har søgt Sundhedsstyrelsen om tilladelse til at åbne et apoteksudsalg, men har ikke hørt noget derfra, så nu starter vi med et håndkøbsudsalg, siger apoteker Peter Øelund.

Efter åbningen af Føtex og Rema 1000 i Egevangen har udviklingen i Hørsholm Apoteks medicinforsyningsområde forandret sig meget.

- Dagligvarehandelen dér trækker så mange kunder, at vores patienter og kunder følger med. Mere end 60 procent af de patienter, vi normalt forsyner med medicin, frekventerer nu det nye indkøbscenter i Kokkedal. Af hensyn til tilgængeligheden af medicin er vi nødt til at være der, hvor vores patienter befinder sig, siger Peter Øelund.

I 2010 nedsatte politikerne et udvalg, der skulle belyse konsekvenserne ved at liberalisere apotekervæsenet.

- På den baggrund og med den voldsomme ændring af dagligvarestrukturen i området mellem Nivå og Hørsholm fandt vi det nødvendigt at være på forkant med udviklingen både politisk og reelt. Etableringen af det nye butikscenter i Kokkedal har ændret så meget på indkøbsmønstret i området mellem Nivå og Hørsholm, der er Hørsholm Apoteks naturlige lægemiddelforsyningsområde, at vi måtte følge med. Vi tror, at den nye lov giver mulighed for, at vi i 2014 kan åbne en apoteksfilial med direkte ekspedition af receptmedicin, siger Peter Øelund.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093