23948sdkhjf

Året der gik - Direktører kom og gik

Der var udskiftning i flere toneangivende dagligvarevirksomheder i 2013. RetailNews har samlet årets mest læste artikler om direktører, som kom til, eller som gik.
Aldis topchef ryger ud og 200 millioner ind
I begyndelsen af året blev Aldis øverste direktør Jan Lund blev skiftet ud, samtidig med at Aldi investerer millioner i Danmark.
Læs mere her.

Derfor blev Aldi-chef fyret
Det var på grund af uforsvarlig sikkerhed, fyringstrusler for kontakt med fagforeninger og emsig kontrol af ansatte, at adm. direktør i Aldi modtog en fyreseddel.
Læs mere her.

Irmas salgsdirektør i nyt hemmeligt job
I marts mister Irma-kæden erfarne kræfter i ledelsen, efter Jan Larsen havde sagt op med nyt job i baghånden. På grund af en konkurrenceklausul kunne han ikke afsløre, hvilket job han er på vej til at bestride.
Læs mere her.

Butikschef i Kolding fyret efter kødfusk
Hos Dagrofa S-Engros' butik i Kolding blev der i januar fusket med datoen på 130 kilo ribbensstege og 14 kilo kalkunbryst. Konsekvensen var en sur smiley fra Fødevarestyrelsen, 20.000 kroner i bøde og en fyret butikschef.
Læs mere her.

SuperBest henter ny topchef
Købmandskæden SuperBest har ansat ny direktør, som dog ikke er klar til at tiltræde endnu. Den nye direktør har ikke ønsket sit navn offentliggjort endnu, men formanden for SuperBest, Per Christiansen glæder sig til at kunne offentliggøre navnet. (Den nye mand i spidsen blev Jøren Nielsen. Han kom fra en direktørstilling hos Profil Optik red.)
Læs mere her.

Direktør fyret i Coop
Coops adm. direktør siden 2009, Jesper Lien, fratræder og forlader koncernen med øjeblikkelig virkning. Sådan lød det den 13. august. Der igangsættes straks en proces efter ny adm. direktør, oplyser Coop.
Læs mere her.

Coop ansætter ny administrerende direktør
Coop ansatte også en ny direktør. Peter Høgsted, 44, blev i slutningen af oktober valgt som ny administrerende direktør. Peter Høgsted tiltrådte den 4. november.
Læs mere her.

Bilka fyrer marketingdirektør
Thorbjørn Sejer Jensen er stoppet som marketingsdirektør i Bilka. Det bekræfter pressechef Mads Hvitved Grand overfor Markedsføring.dk, men han ønsker dog ikke at uddybe hvorfor. Ifølge Markedsføring.dk er der tale om en regulær fyring.
Læs mere her.

Ny Dagrofa-chef strammer op
Dagrofas koncernchef Per Thau forenkler nu organisationen. Efter bare tre uger i chefstolen præsenterede Per Thau en ny organisation for dagligvaregrossisten. Per Thau vil øge salget og indtjeningen hos Dagrofa.
Læs mere her.

Dramatisk exit til populær købmand
I Vinderup fyrede Rema 1000 i begyndelsen af december sin købmand, Michael Jakobsen, der har haft stillingen i knap tre år. Han fratrådte øjeblikkeligt og butikken står derfor butikken nu uden fast købmand.
Læs mere her.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.16