23948sdkhjf

Elle-Belle følger tidens tendens

Elle-Belle er endnu en af de børnetøjsbutikker, som har fulgt tidens tendens om at have et online sidestykke til deres fysiske butik i Viborg.
Deres sortiment er meget omfangsrigt og inkluderer tøj fra en lang række forskellige tøjproducenter, som de har samlet i et komplet online katalog.

Det bliver således nemt for kunderne at få overblik over udbuddet af tøj til drenge og piger i forskellige aldersgrupper, samt at gå på målrettet jagt efter tøj fra deres yndlingsmærker.

Elle-Belle skiller sig blandt andet ud fra mængden ved at henvende sig ligeså meget til drenge som til piger og giver på den måde forældre med børn af begge køn mulighed for at gøre deres indkøb på ét sted, uden at skulle gå på kompromis.

Sikker service og tilfredse kunder
Det er netop den nemme og inspirerende shopping-oplevelse, som Elle-Belle sætter en ære i at kunne tilbyde sine kunder. Hos dem er mantraet den gode service, hvilket kommer til udtryk i deres vilje til at gå det ekstra skridt for kunderne.

Som kunde kan man for eksempel som noget ekstra følge med i deres blog, hvor der kan hentes inspiration til børnenes garderober og følges med i, hvad der i øvrigt rører sig i butikken og kataloget. Selvom man handler over nettet, kan man altså få en oplevelse af den farverige stemning af kvalitet og nærvær, som hersker i butikken i gågaden i Viborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078