23948sdkhjf

Julen er gået online

Foreningen for Dansk Internethandel forudså i november en stigning i online julehandlen på 30% i 2013. En forudsigelse, som Saxo.coms julesalg af bøger nu mere end bekræfter.
Mandag d. 9. december var Saxo.coms hidtil travleste dag i 2013. Der løb 10.000 ordrer igennem, hvilket i de travleste øjeblikke betød én ordre hver andet sekund. En dag der for alvor skød julesalget i gang og sætter positive forventninger til resten af julen.

-Med en vækst på mere end 30% arbejder kundeservice og pakkeriet på højtryk for at levere alle bøger til den rette tid. Der er flere og flere, der køber julegaverne online og dermed undgår overfyldte p-pladser, stressende køer og blæsende kulde, udtaler Peter Hestbæk, CMO.

Hvilke bøger ligger under juletræet i 2013?
Bestsellerlistens top 3 er som vanligt ikke svær at forudse og sjældent overraskende. I år tegner der sig dog et helt andet billede.

På en absolut førsteplads på Saxo.coms bestsellerliste finder vi Yahya Hassan og hans digtsamling af samme navn. Bogen er nu trykt i et oplag på 100.000 stk. og vil uden tvivl være at finde under mange juletræer lige fra Nørrebro til Nørresundby.

På henholdsvis anden- og tredjepladsen ligger to forfattere, der har flere bestsellere på samvittigheden. Det er Hanne Vibeke Holst med den anmelderroste bog ”Knud, den store” og Sara Blædel med ”Dødesporet”, den ottende bog i serien om Louise Rick.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143