23948sdkhjf

Søstrene Grene køber mere plads

Søstrene Grene har en ambition om at åbne 40 nye butikker over de næste to år, og derfor var det nødvendigt med mere plads.
Søstrene Grene valgte ikke at søge udenbys for at finde nye lokaler. Valget er faldet på trygge rammer i Viby, Aarhus. Det oplyser Jyllands Posten.

Gunnar Clausens Vej 13, blev tidligere brugt til pålægsproduktion af Tulip, men nu har Søstrene Grene købt og overtaget lokalerne.

- Vi vokser hurtigt, og derfor var det nødvendigt med nye lokaler, fastslår logistikchef Kjeld Nielsen.

- Vi har haft centrallager på Gunnar Clausens Vej 20 siden 2006, men fordi vi ekspanderer voldsomt, har vi måttet sande, at vi er vokset ud af vores rammer, siger Kjeld Nielsen om årsagen til, at Søstrene Grene har købt nye lokaler.

Gunnar Clausens Vej 13 har lokaler på knap 19.000 kvm, og selve grunden er dobbelt så stor.

Søstrene Grene vil bruge halvdelen af lokalerne til lager. På længere sigt er det dog muligt, at Søstrene Grene vil indrette kontor på adressen.

- Vi kan bruge en del af bygningen til lager og en anden del til administration, men nu må vi se, hvordan tingene udvikler sig. Indtil videre skal vi kun have lager på adressen. Og vi har ikke tænkt os at tage alle 19.000 kvm i brug. Cirka halvdelen ønsker vi at leje ud til andre virksomheder, siger Kjeld Nielsen.

Selskabets hovedkvarter ligger på Strandvejen i Aarhus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093