23948sdkhjf

Dansk Supermarked ansætter ny indkøbsdirektør

Dansk Supermarked har ansat Erik Barsøe Bohsen som ny indkøbsdirektør for Kolonial/Nearfood.
Erik Barsøe Bohsen kommer med en stærk baggrund senest som administrerende direktør i Abena A/S og skal være med til at drive udviklingen af detailvirksomhedens sortiment inden for kategorier som tørkolonial, konserves, personlig pleje og drikkevarer. Det skriver Dansk Supermarked in en pressemeddelelse.

Dansk Supermarked har igennem det seneste år sat ekstra fokus på udviklingen af sortimentet på tværs af kæderne føtex, Bilka og Netto.

2014 byder på yderligere udvidelse og ændring af bredden og dybden i sortimentet. Den bevægelse skal 49-årige Erik Barsøe Bohsen være med til at styrke, når han fra nytår skifter titlen som administrerende direktør i virksomheden Abena A/S ud for at tiltræde stillingen som indkøbsdirektør for Kolonial/Nearfood i Danmarks største detailvirksomhed.

Erik Barsøe Bohsens kompetencer passer rigtig godt ind i de spor, der er lagt i Dansk Supermarkeds indkøbsfunktion, siger Viktor Jegesi, koncern commercial direktør.

- Tre af vores vigtigste indsatsområder inden for indkøb næste år bliver salg, sortiment og leverandørhåndtering. Erik har dyb viden og forståelse af alle tre områder og bliver en afgørende faktor i vores arbejde med hele tiden at kunne opfylde kundernes behov ved at levere den rigtige vare på det rigtige tidspunkt og til den rigtige pris, siger Viktor Jegesi.

Erik Barsøe Bohsen har siden 2000 været administrerende direktør for Abena A/S, der beskæftiger sig med bl.a. health careprodukter, engangsartikler, rengøring, plast og papir. I den periode er virksomhedens omsætning tredoblet, mens antallet af varenumre er gået fra 4.000 til 23.000.

- I disse år sker der en enestående udvikling i Dansk Supermarked, som jeg glæder mig overordentligt meget til at blive en del af. Der er i Dansk Supermarked en ambition om at gentænke virksomheden og vokse sammen med leverandørerne, og det ser jeg frem til at bidrage til, siger Erik Barsøe Bohsen.

Erik Barsøe Bohsen tiltræder d. 2. januar 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11