23948sdkhjf

DSK: Åbne butikker i julen og til nytår – også for afhentning af post

I de kommende helligdage vil der være masser af muligheder for indkøb af dagligvarer. Den lokale købmand har åbent i juledagene.
Juleaftensdag, 1. juledag og 2. juledag skal alle butikker som hovedregel holde lukket, ligesom butikkerne skal lukke nytårsaftensdag kl. 15 samt holde lukket 1. januar.

Der er dog ingen grund til at være bekymret for, om man har nået at købe alt til julen, inden butikkerne lukker den 23. december.

- Legetøj, bøger, tøj og lignende skal købes senest den 23. december, men der er masser af muligheder for at købe de dagligvarer, man lige mangler i juledagene, siger Jytte Tandrup, underdirektør i De Samvirkende Købmænd.

En lang række dagligvarebutikker er undtaget fra de almindelige lukketidsbestemmelser. Det er butikker, hvis årlige omsætning ikke overstiger 32,8 mio. kr. inklusiv moms og punktafgifter.

Det betyder, at også i de kommende helligdage vil der være mange muligheder for at få det sidste til julemiddagen og julefrokosten. Således har langt hovedparten af butikkerne i kæder som f.eks. SPAR, Min Købmand, KIWI, 7-Eleven og LetKøb åbent juleaftensdag og i helligdagene, når de større butikker holder lukket. For de præcise åbningstider henvises til opslag i den enkelte butik.

Hvis butikken må holde åbent i juledagene, og den har postbutik, vil der som en ekstra service naturligvis også være åbent for afhentning af pakker både juleaftensdag og i juledagene.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078