23948sdkhjf

Matas støtter Hjerteforeningen

I december er der stor efterspørgsel på julegaveæsker hos Matas. I år kan kunderne støtte Hjerteforeningen ved at købe tre forskellige gaveæsker.
Den lokale Matas har gennem flere år arbejdet aktivt med at støtte Hjerteforeningen ved at sælge støtteprodukter som armbånd, nøgleringe og plejeprodukter. De indsamlede midler er videregivet til forskning i hjertesygdomme - primært i kvinders hjerter, der forskningsmæssigt er et overset område.

Støt hjertet i julen
Lige nu er Matas i sving med endnu et støttesalg til fordel for den vigtige hjertesag.

- Her i julen er der stor efterspørgsel på julegaveæsker. Vi i Matas har derfor valgt at tilbyde tre gaveæsker med produkter fra vores egen luksusplejeserie Plaisir, hvor hjertesagen støttes med hele 10 kr. pr. gaveæske. Vi er meget glade for på denne måde - også i den travle juletid - at kunne fortsætte vores indsats for Hjerteforeningen, fortæller butikschefen i den lokale Matas.

Et vigtigt bidrag
Hjerteforeningen understreger, at det har stor betydning for foreningens arbejde, at Matas støtter med såvel information om forebyggelse som midler til mere forskning.

- Vi sætter rigtig stor pris på, at Matas butikkerne landet over tænker på hjertesagen her i årets mest travle periode ved at tilbyde Plaisir gaveæskerne med den flotte støtte, siger Tim Boye Jensen fra Hjerteforeningens hovedkontor.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094