23948sdkhjf

Dagligvarekæde elsker Bornholm

”Lidl elsker Bornholm”. Det er supermarkedskæden Lidls slogan i en ny kampagne, hvor Lidl med et glimt i øjet gør opmærksom på, at man gerne vil åbne en butik på øen.
Lidl startede med at uddele jule-godteposer til bornholmerne på Store Torv i Rønne i sidste uge og har allerede fået opbakning fra 500 bornholmere på Lidls nye ”Lidl elsker Bornholm”-facebookside.

Dagligvarekæden Lidl ønsker at åbne en butik på Bornholm og tog i sidste uge til øen for at sprede julestemning og komme i dialog med bornholmerne. Endnu har ingen nye discountkæder fået grønt lys fra de bornholmske politikere til at etablere en butik på Bornholm, men Lidl er klar, hvis de får lov. Med den lille happening har Lidl ønsket at vise bornholmerne, hvem de er.

- Vi vil gerne fortælle bornholmerne, at vi vil dem og deres dejlige ø. Vi synes nemlig også, at bornholmerne skal have mulighed for at købe kvalitetsvarer til fordelagtige priser, siger kommunikationsansvarlig Rikke Brandes fra Lidl Danmark, der var på øen for at møde bornholmerne.

- Og hvor har det været fantastisk at opleve bornholmernes imødekommenhed og positive kommentarer – både på torvet i Rønne og inde på vores nye Facebookside ”Lidl elsker Bornholm.”

500 likes fra bornholmere
På bare fire dage har den nye Facebookside ”Lidl elsker Bornholm” fået mere end 500 likes fra bornholmere, der er positivt indstillede over for projektet. Mange hilser Lidl velkommen på øen med positive kommentarer på Facebooksiden.Kilde: Lidl

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078