23948sdkhjf

New Generals går konkurs

Det danske børnetøjsmærke har lanceret deres sidste kollektion. Børnetøjsmærket har erklæret sig selv konkurs.
New Generals’ bestyrelse har besluttet at stoppe driften af selskabet. Det oplyser fashionforum.dk.

Således bliver spring/summer 2014 selskabets sidste kollektion. Kollektionen er netop blevet leveret til forhandlerne. New Generals blev stiftet i 2011 af Majbrit og Joen Weidemann.

New Generals har især haft stor succes på fjernmarkederne. Ifølge den adm. direktør Majbrit Weidemann har firmaet ”vækstet os selv ihjel”.

- For [at] imødekomme den store efterspørgsel, der er på New Generals især fra fjernmarkederne, har vi arbejdet på en kapitaltilførsel meget længe, men vi har måtte indse, at selskabets kapitalgrundlag ikke er stort nok til at understøtte en så hurtig vækst, og efter en lang og sej kamp har vi besluttet at stoppe aktiviteten, siger Majbrit Weidemann ifølge fashionforum.dk.

- Det er utrolig frustrerende, at der ikke er fundet nogen økonomisk bæredygtig løsning, men vi mener ikke, at vi kan imødekomme den store efterspørgsel uden kapital, og så stopper vi hellere inden selskabet bliver insolvent. Det er en drøm vi havde, min mand og jeg, og det er ærgerligt, at det ikke lykkedes, siger Majbrit Weidemann.

New Generals oplyser ifølge fashionforum.dk, at de selv har valgt at indlevere deres egen konkursbegæring. New Generals forventer ikke at efterlade kreditorer og leverandører uden betaling.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205