23948sdkhjf

Børnetøjsbutik som tør tænke anderledes

Børnetøjsbutikken Cottonkids i Kolding vil gerne skille sig ud. Det sker blandt andet med alternative åbningstider og events.
Tina S. Iversen åbnede butikken i Bredgade i november sidste år. Den nye butik går helt nye veje for at få kunderne ind i butikken. Det skriver JydskeVestkysten.

Tina S. Iversen har blandt andet valgt at holde åbent til klokken 20:00 om onsdagen.

- Jeg skal være ærlig og sige, at de første gange var jeg lidt alene om onsdagen, siger Tina S. Iversen til JydskeVestkysten.

Men den sene åbningstid er begyndt at rygte sig. Tina S. Iversen tror på, at flere ønsker at handle, når børnene er kommet i seng. Hun har lyttet til sine egne ønsker og ført dem ud i livet i butikken. Derfor lukker butikken også klokken 16:00 de andre hverdage, så det er til at få hentet børnene.

- I dag handler det om at differentiere sig og få kunderne knyttet til dig. Det er du nødt til, siger Tina S. Iversen til JydskeVestkysten.

Tina S. Iversen ønsker også at skille sig ud ved at afholde events og specielle gimmicks for kunderne. Januarudsalget gav for eksempel nyhedsbrevsmodtagere mulighed for at gøre et kup før alle andre.

Tina S. Iversen har andre events planlagt til den kommende tid. Desuden går butikken snart i luften med en webshop.

- Foreløbig er jeg blevet modtaget rigtig godt, og der er virkelig et behov her i Kolding, siger Tina S. Iversen til JydskeVestkysten.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063