23948sdkhjf

Ny indehaver klar til overtagelsesfest i Kvik Odense

Carsten Grønning, der er uddannet revisor, har købt Kvik Odense på Risingsvej 55.
Kvik i Odense har fået ny ejer i skikkelse af 50-årige Carsten Grønning. Carsten og resten af køkkeneksperterne i Kvik Odense er klar til at fejre overtagelsen med stærke tilbud i weekenden den. 1 og 2. februar.

Carsten Grønning er en herre der allerede er særdeles velbevandret i køkkenbranchen.

Carsten Grønning er nemlig ikke et fremmed ansigt i Kvik butikken i Odense. Faktisk har han været ansat i butikken siden 1999, og i de sidste år været butikschef i Odense butikken. Det er således en erfaren mand, med et særdeles godt kendskab til køkkenbranchen, der nu fremadrettet skal videreføre Kvik butikken i Odense.

- Da muligheden for at overtage Kvik i Odense præsenterede sig, slog jeg til med det samme, for køkkenbranchen kombinerer de områder, jeg i forvejen kender rigtig godt – nemlig salg, service og godt købmandskab funderet på ekspertrådgivning. Derudover har jeg altid haft lyst til at være selvstændig, og her lå det jo lige for, fortæller Carsten Grønning.

Den positive ånd trak
Den nye ejer glæder sig til at komme rigtig i gang som selvstændig og har store ambitioner om at udvikle butikken til at blive en afgørende spiller på det fynske køkkenmarked.

- Det er naturligvis ikke en tilfældighed, at jeg har valgt at købe butikken i Odense. Kvik har i mange år været mit andet hjem og personalet her i butikken, min anden familie. Derudover er det min oplevelse at byen, kommunen og oplandet emmer af vækst og en stærk iværksætter ånd – og ikke mindst en positiv og venlig attitude. Og det er en tilgang til tingene, som jeg kan tilslutte mig fuldt ud, siger Carsten Grønning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08