23948sdkhjf

Hungry.dk: Støt en hjemløs med en burger

Take away-firmaet Hungry.dk giver nu sine kunder mulighed for at støtte en hjemløs, når man bestiller mad på hjemmesiden. ’Give Away’ hedder det nye CSR-initiativ.
Efter jul daler omtanken for de socialt udsatte. Burger, pizza og sushi som vi andre spiser, når vi skal forkæle os selv, er langt fra de hjemløses virkelighed. Det vil Hungrys direktør Rune Risom nu ændre på med ’Give Away.’

’Give Away’ lanceres på Hungry.dk d. 5.februar 2014, og giver kunderne mulighed for at støtte de hjemløse med et måltid mad, når de selv køber en omgang take away på siden. Kunderne er med til at bestemme, hvilket måltid de hjemløse skal have: durum, burger eller pizza.

- Jeg håber og tror på, at danskerne vil tage godt imod tiltaget og støtte op, når de bestiller deres take away. fortæller Rune Risom.

Antallet af hjemløse stiger
Ifølge den nyeste optælling af hjemløse foretaget i uge 6 i 2013 er der knap 6000 hjemløse i Danmark (5.820) foretaget af SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd. På fire år er der sket en stigning i antallet af hjemløse på 16 % på landsplan. Og der er blevet 80% flere unge ml. 18 og 24 år (633 i 2009 og 1.138 i 2013). Undersøgelsen er bestilt af Social- og Integrationsministeriet.

Hungry.dk samarbejder med ’projekt UDENFOR’
Hungry har indgået et samarbejde med hjemløse-organisationen ’projekt UDENFOR’, som laver mad til de hårdest ramte hjemløse i København 6 dage om ugen og kører ud med maden til forskellige hot spots, hvor de samtidig får sig en snak med de hjemløse.

’projekt UDENFOR’ er Hungrys første samarbejdspartner, der efter et par uger, hvis alt går efter hensigten, kan servere varme burgere eller pizza til 50 hjemløse.

Direktøren for ’projekt UDENFOR’ Ninna Hoegh er begejstret for ’Give Away.’ Hungry sørger for, at maden bliver leveret til de hjemløse i et samarbejde med ’projekt UDENFOR’, så den sociale kontakt mellem organisationen og de hjemløse bibeholdes. Hungrys plan er på sigt at indgå samarbejde med flere hjemløse-organisationer, så de kan støtte hjemløse i hele landet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096