23948sdkhjf

Butik Sirup nu med webshop

I september 2008 tog Henriette Svalgaard beslutningen om at blive selvstændig og åbnede butikken Sirup med modetøj på privatadressen Pakhusvej 2 i Gistrup ved Aalborg.
Det var på samme tid, som finanskrisen satte ind og ødelagde driften for rigtig mange firmaer rundt omkring. I dag, godt fem år senere, er der to ansatte ud over Henriette, og der er kunder fra hele Jylland, der besøger butikken. Seneste nyt er en webshop, hvorfra der dagligt sendes pakker ud til kunder over hele landet.

- Jeg havde det ikke særlig rart med alt den negative omtale om folks økonomi og mange var virkelig skeptiske overfor mit nye projekt, da jeg åbnede butikken. Jeg åbnede med lidt børnetøj, modetøj til kvinder og interiør. Cirka en tredjedel fra hver gruppe, fortæller Henriette Svalgaard.

- Jeg fandt hurtigt ud af, at det var modetøj til kvinder, der skulle satses på. Lidt efter lidt fik jeg flere mærker på hylderne i takt med, at børnetøjet langsomt blev sluset ud.

Henriette Svalgaard startede med prisklassen, hvor alle kunne være med. I takt med at kundekredsen voksede sig større, turde hun bevæge sig ud i de lidt højere prisklasser.

- Efter et par år foreslog en veninde mig at bruge Facebook som reklame. Jeg fik oprettet en profil for Sirup som i dag tæller 9200 følgere, og på Instagram er der snart 1800 følgere.

- De sociale medier er meget vigtigt for mig. Jeg nyder den direkte dialog med mine kunder, og at jeg hurtigt kan besvare deres spørgsmål. Jeg føler ikke, at jeg arbejder, når jeg sidder med Facebook og Instagram, for det er blevet en kombination af beskæftigelse og hobby, afslører hun.

Sirup har i dag to ansatte Mette Schulhauser og Carina Kjærsgaard. Carina har været i butikken i halvandet år, og Mette startede den 1. november sidste år.

Derudover har Sirup to assistancer, som hjælper ved ferie, fridage og sygdom.

Mette er ansvarlig for butikkens web-shop, som åbnede den 1. december.

- Jeg er meget stolt, ydmyg og taknemmelig for den positive medfart, Sirup har fået.

- Jeg sætter enorm pris på hver eneste dag, jeg kan gå ud og åbne dørene til det, der altid har været min drøm. Jeg var tidligere pædagog, så det er jo lidt af en drejning i min tilværelse, afslører Henriette Svalgaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172