23948sdkhjf

Eurospar holder fødselsdagsfest

Eurospar holder fødselsdag fra lørdag d. 22. februar og 3 uger frem. I perioden har Eurospar blandt andet fokus på at støtte julemærkehjemmene.
Når Eurospar fejrer 4 års fødselsdag fra lørdag d. 22. februar, bliver det med fokus på den gode sags tjeneste, for Eurospar har valgt, at støtte julemærkehjemmene i forbindelse med salg af GRØN Balance produkter.

Derudover er der naturligvis også kundekonkurrencer, ekstra skarpe tilbud i butikkerne og selvfølgelig fødselsdagsstemning.

Eurospar fordobler beløbet
- Eurospar er et ansvarligt supermarked, og vi vil gerne gøre en forskel sammen med vores kunder, udtaler marketingdirektør Linda McBeth.

- Vi har igennem mange år haft fokus på børns vilkår i Danmark, derfor har vi valgt at støtte Julemærkehjemmene, som i over 100 år har hjulpet børn, der har det svært på grund af mobning, ensomhed og social isolation, og for manges vedkommende overvægt. Vi vil gerne være med til, at give børnene en frisk start og et kærligt skub mod en sundere og gladere livsstil.

Kunderne donerer 1,- krone til julemærkehjemmene, hver gang de køber et GRØN Balance produkt i en af Eurospars butikker i fødselsdagsugerne fra lørdag d. 22. februar og 3 uger frem. Et beløb som Eurospar har valgt at fordoble.

Vind beløbet på bonen
Men der sker naturligvis mange andre ting i butikkerne, for udover at der selvfølgelig vil være herlig fødselsdagsstemning, har kunderne, i hver af de 3 fødselsdagsuger, mulighed for at vinde et gavekort på det beløb, som de har købt varer for, de skal blot aflevere deres bon med navn, adresse og telefonnummer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125