23948sdkhjf

Stofkæde åbner butik i Esbjerg

Butikskæden Stof & Stil åbner en butik i Esbjerg den 27. marts.
- Det er selvfølgelig, specielt grundet vores ejer Peter Lerches stærke tilknytning til Esbjerg, et særligt øjeblik når vi den 27. marts 2014 åbner dørene til 1.250 inspirerende kvadratmeter og dermed indfrier et længe ventet ønske om at være stærkere repræsenteret på Vestkysten, siger Salgs- og Udviklingsdirektør Torben Olesen fra Stof & Stil.

Indehaveren af kæden Stof & Stil, Peter Lerche, er passioneret tekstilmand og opvokset i Esbjerg.

Stof & Stil blev etableret i 1980 af Marianne og Peter Lerche, der åbnede den første butik i Herning. Med nyåbningen af butikken i Esbjerg består kæden af i alt 18 Stof & Stil butikker, hvoraf Esbjerg bliver nummer 8 i Danmark. De øvrige butikker er placeret i Norge, Sverige og Tyskland. Der kan naturligvis også handles via virksomhedens hjemmeside og postordre.

Virksomheden er landskendt for de meget populære kataloger, der udkommer flere gange årligt, og er fyldt med lækre modevarer, inspirerende DIY (Do It Yourself) projekter og trendy bolig idéer. Noget andet der virkelig kendetegner virksomheden, er personalets store kendskab til forskellige tekstile materialer og deres anvendelsesmuligheder.

- Vi har 2 sæsoner hvert år - forår og efterår - som understøttes af vores kataloger. Derudover lancerer vi mere end 40 gange om året ekstraordinære nyheder og specielle tilbudsvarer, så det drejer sig om at bevare fokus og holde tungen lige i munden. I modsætning til industrielt fremstillet design, arbejder vores kreative kunder med unika produktioner - derfor er det ekstra vigtigt at vores personale brænder for opgaverne og behersker håndværket, fortæller Torben Olesen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174