23948sdkhjf

Salling skal have ny direktør

De to Salling-stormagasiner i Aarhus og Aalborg skal have ny direktør, efter at Henrik Libak stopper.
Rekrutteringen af hans afløser er sat i gang. Det oplyser Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

Der er sket meget i Salling de seneste par, og i dag byder de ombyggede stormagasiner på nogle af de mest tidssvarende indkøbsoplever herhjemme. Snart er en ny direktør klar til at tage imod på butiksgulvet og byde velkommen indenfor i Østjyllands og Nordjyllands foretrukne stormagasiner.

Efter 28 år i Dansk Supermarked er det nemlig blevet tid til at søge nye udfordringer for Sallings nuværende direktør Henrik Libak. De knap tre årtier har ført den energiske nordjyde rundt i tre af Dansk Supermarkeds kæder siden den første ansættelse i føtex Frederikshavn i 1986.

- Det har været 28 fantastiske år, men hvis jeg skal nå at prøve nye udfordringer i mit arbejdsliv, så skal det være nu, siger Henrik Libak.

De sidste ti år har 48-årige Henrik Libak været direktør for henholdsvis føtex, Bilka og Salling, og siden skiftet til posten som ansvarlig for stormagasinerne har der været drøn på. Det seneste par år er der gennemført en turn around af Salling, der er lanceret en ny strategi, Starbucks er rykket indenfor og med ombygningen af stormagasinerne og den kraftige udvidelse og styrkelse af sortimentet er fundamentet lagt for en stærk fremtid.

Dansk Supermarkeds administrerende direktør, Per Bank, ønsker Sallings afgående direktør god vind i den videre karriere:

- Henrik har haft en lang og flot karriere i Dansk Supermarked. Han har opnået meget, som det kun er få forundt at prøve, og han har igennem alle årene sat sit tydelige præg på virksomheden og kollegerne. Jeg ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden.

Henrik Libak fortsætter som direktør indtil udgangen af marts, hvorefter Dansk Supermarkeds logistikdirektør Nicolai Gradman midlertidigt tager over. Processen med at finde en ny direktør for Salling er allerede sat i gang.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171