23948sdkhjf

Ny indehaver af Bella Donna i Sæby

22-årig kvinde med lang erfaring overtager forretningen i Vestergade 8 i Sæby den 1. april.
- Jeg kan simpelthen næsten ikke vente til 1. april, for jeg glæder mig sådan til at overtage butikken.

Det siger Carina Mehlsen, der rykker ind i Bella Donna i Sæby.

- Faktisk startede jeg i Bella Donna i Aalborg Storcenter som hjælpepige 16 år gammel, og efterfølgende fik jeg en elevplads dér. Derefter blev jeg ansat som butiksassistent. Og jeg har elsket mit arbejde rigtig højt, fordi jeg godt kan lide at levere et højt service niveau og jeg holder meget af at omgås mennesker og servicere, fortæller Carina Mehlsen.

Hun overtager forretningen i Sæby med alle chancer for at servicere sine kunder godt - og går ind i Bella Donnas koncept, som hun har på rygraden - efter så mange år i branchen og i netop denne form for butik.

- Det er jo en udfordring, når en kunde kommer ind og siger: jeg har virkelig brug for din hjælpe, for jeg ved ikke, hvad jeg skal finde på til mig selv. Så kan man virkelig få lov til at bruge sin erfaring og tin faglighed. Og går kunden så ud af butikken med nogle ting, som hun er rigtig glad for, så har også jeg haft en supergod dag, fortæller Carina Mehlsen.

Kunderne vil også kunne finde en storpige-afdeling i Bella Donna, samt lækre accessories.

- Da muligheden for at få foden under ejet bord bød sig, greb jeg straks chancen. Jeg er mig virkelig have egen butik. Samtidig synes jeg også, at Sæby er en utrolig hyggelig by med søde og venlige mennesker. Og jeg glæder mig virkelig til at komme i gang, slutter Carina Mehlsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094