23948sdkhjf

Boozt.com styrker indkøbsteam

Online shoppen Boozt.com's indkøbsteam er netop styrket med 2 nye indkøbere Susanna Afrouz på kvinder og Erik Petterson på herrer.
Susanna og Erik har begge arbejdet for Zalando og medbringer stor erfaring og ekspertise derfra indenfor hvert deres indkøbsområde.

- Vi er utroligt glade for at få Susanna og Erik med som en del af indkøbsteamet. Udvidelsen og styrkelsen af vort indkøbsteam er en del af Boozt.com 's strategi om at blive én af Nordens bedste online shops, udtaler Malte Videbæk, indkøbsdirektør hos Boozt.com.

Efter tiltrædelsen af sit nye job hos Boozt.com, ser Erik allerede nu store vækst- og ekspansionsmuligheder på online shoppen Boozt.com Erik mener, at Boozt på herresiden har et utroligt stærkt fundament, hvilket gør det muligt at vokse og ekspandere endnu mere og endnu hurtigere end hidtil.

De fleste mænd shopper anderledes end kvinder. De køber brands, de kender i forvejen, så en stærk brandportefølje er af stor betydning. Erik påpeger også, at det er vigtigt at kunne tilbyde mænd basisvarer, de er bekendt med i forvejen og godt ka’ lide, men samtidig give dem muligheden for at opdage nye spændende brands og nye produkter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095