23948sdkhjf

Årets Optimera forretning er blevet kåret

Optimera i Grindsted er netop blevet kåret som årets forretning blandt byggecenterkædens 18 forretninger på landsplan.
Fokus på kunderne og et højt fagligt serviceniveau sender forretningen til tops i kæden.

Byggecenterkæden Optimera har netop sat navn på sin dygtigste forretning. Den ligger i Grindsted og gav sine 17 søsterforretninger baghjul i kraft af en målrettet indsats over for kunderne, som smitter positivt af på forretningens bidrag til kæden. Kåringen som årets forretning fandt sted ved Optimeras årlige lederkonference. Med kåringen følger en præmie på 28.000 kr.

- Jeg er utrolig glad og stolt på medarbejdernes vejne over, at vi har vundet. Dette er belønningen for en stenhård indsats fra alles side for at gøre vores forretning til en endnu bedre oplevelse for vores kunder, siger Rene Rønne, forretningschef i Optimera i Grindsted.

I foråret 2013 blev Optimera Grindsted bygget om, så den blev mere åben, og det blev lettere at, få hjælp af det faglige personale. Det har haft en meget positiv effekt.

Erfarne medarbejdere
- Optimera har et strategisk fokus på kunderne, som vi forvalter med omhu lokalt. Vi er heldige i Grindsted at have nogle af de dygtigste og mest erfarne folk på markedet. Tænk på, at ancenietteten ligger på over 15 år i gennemsnit hos os. Det skaber tryghed blandt kunderne, at de kan få faglig, kompetent rådgivning, og det har vi gjort væsentligt mere synligt i løbet af 2013, siger Rene Rønne, der står i spidsen for 12 medarbejdere i Optimera Grindsted, som hører til blandt en af de større forretninger i kæden.

- Ved at forenkle arbejdsprocesserne, har vi frigjort tid. Vi mener, tiden bruges bedst sammen med kunderne, så vi priorieterer, at vores medarbejdere er på gulvet og bag disken frem for på kontoret, uddyber Rene Rønne.

Med prisen følger en vandrepokal, et diplom og 28.000 kr. Pengene skal bruges til et personalearrangement.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156