23948sdkhjf

Coop ansætter 10 regnskabsmedarbejdere i Danmark

For omkring et år siden nedlagde Coop 60 danske arbejdspladser i økonomiafdelingen, som blev outsourcet til Indien. Nu ansætter Coop 10 medarbejdere i Danmark.
De 10 nye medarbejdere skal rette op på problemer, som er opstået efter udflytningen til Indien. Det skriver Nordjyske.

- 87 procent af regnskabsposteringerne bliver gennemført korrekt, men der har været problemer med nogle enkelte typer af posteringer, som det har vist sig svært at klare fra Indien. Som konsekvens heraf har vi besluttet at nyansætte 10 regnskabsmedarbejdere for tage sig af disse opgaver herhjemmefra, siger økonomidirektør Mikael Koch Jensen fra Coop.

Mikael Koch Jensen fortæller, at de problemer, som Coop har oplevet i forbindelse med udflytningen til Indien har drejet sig om afstemning af banktransaktioner.

Mikael Koch Jensen afviser, at nyansættelserne i Danmark er en indrømmelse af, at udflytningen af regnskabsafdelingen ikke var gennemtænkt.

Ifølge Michael Koch Jensen kommer de nye regnskabsmedarbejdere til at gavne de små selvstændige Coop-butikker.

- Det er specielt dem, der vil nyde godt af styrkelsen af regnskabsafdelingen, men jeg vil gerne understrege, at ingen butikker har fået ødelagt det økonomiske overblik på grund af forsinkede månedsrapporteringer, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189