23948sdkhjf

Invita bliver del af nyt nordjysk møbelcenter

Køkkenvirksomheden får butik i Garant Løgstørs 2.500 m² store møbelcenter i nordjyske Aars.
Der kommer fokus på både stue, gulv og køkken, når Garant Løgstør A/S opfører sit 2.500 kvadratmeter store møbelcenter på den tidligere mejerigrund midt i Aars.

Det er netop offentliggjort, at Invita sætter sig på en del af arealet i det nye center. Køkkenvirksomheden bliver dermed igen en del af bybilledet i den nordjyske handelsby, hvor man indtil for fem år siden havde egen butik.

- Det er et utroligt spændende koncept, som Lars Drejer fra Garant Løgstør har sat i gang. Vi har ikke før været med i et samarbejde som dette, da vi indtil nu primært har haft rene køkkenbutikker, men vi tror på ideen om, at der her i Aars er potentiale for det nye koncept, siger Henrik Hansen, salgsdirektør i Invita.

Ejeren af det nye møbelcenter, Lars Drejer fra Garant Løgstør, er glad for have fået Invita med ind i konceptet.

- Invita er i folks bevidsthed her i området. Når man snakker køkken, så siger man automatisk Invita, selv om butikken ikke har været i Aars igennem flere år. Men de over 20 år, Invita var her, gør, at navnet stadig er i folks bevidsthed, og derfor føler jeg ikke, at det er en ’ny’ køkkenbutik, der starter op i Aars. Vi har i flere år arbejdet sammen med Invita, når vi har haft større byggeprojekter, og er meget tilfredse med både kvalitet, design og service, siger han.

Mandag den 7. april blev det første spadestik taget af Murerfirmaet Henriksen & Madsen, der står for fundamentet til det nye byggeri. DS Flexhal i Hobro er hovedentreprenør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094