23948sdkhjf

Ny konceptbutik for Billi Bi ser dagens lys

Den danske skoproducent Billi Bi har netop åbnet en konceptbutik i København – den skal være reklamesøjle for brandet både nationalt og internationalt.
Ideen om en konceptstore for skomærket Billi Bi blev født for et halvt år siden - og netop nu har man slået dørene op til den første af slagsen i Købmagergade i København. Butikken skal agere flagskib og reklamesøjle både på den nationale, men så sandelig også på den internationale scene, skriver Fashion Forum.

Kan bære butik i sig selv
Billi Bi har efterhånden eksisteret i over tyve år, men det er først nu, at mærket er blevet så stærkt og så kendt, at det kan bære en hel butik i sig selv, vurderer kreativ direktør Carsten Friis. Og formålet med butikken er klart.

- I og med at vi også ønsker at satse en del på udlandet, så var tiden nu her rigtig til at vise de mange udenlandske indkøbere, der kommer til København i forbindelse med messerne, hvad Billi Bi er for noget, og hvad vi duer til, siger Carsten Friis til FashionForum og fortsætter:

- Der er langt fra at udstille på en messe til at få det ud i forretningerne, og det, der virker bedst for potentielle forhandlere, er at se produktet i forretningen. For mit vedkommende, så er det den bedste form for markedsføring, man kan lave.

Butikken ligger i Købmagergade 27 og der skal langes mange sko over disken for at kunne betale huslejen, men det er allligevel den mest optimale placering, vurderer Carsten Friis, da ønsket er at ramme medium/high end-segmentet.

Søger samarbejdspartner
I dag forhandles Billi Bis sko blandt andet i Skandinavien, Tyskland, Baltikum, Rusland, Japan, Australien, Holland og Belgien. På verdensplan er det blevet til mere end 24 lande, hvor man kan købe Billi Bi sko og støvler. Og det skulle gerne blive til flere. Carsten Friis har i øjeblikket fokus på at finde en samarbejdspartner i Stockholm eller London.

Han pointerer at netop Billi Bis sko ville lukke et hul i det britiske marked. Enten er skoene meget dyre eller meget billige i England – der er ingen der fremstiller sko i god kvalitet til de priser, som Billi Bi - Så der ville man passe godt ind, vurderer han.

Samtidig arbejder virksomheden med at tilpasse kollektionen til de verdensdele, den skal sælges i – dog stadig med fokus på det enkle skandinaviske design.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063