23948sdkhjf

Lidl fejrer to butiksassistenter

Da Ugebladet Hjemmet forleden satte sig for at kåre Danmarks sødeste kassedame M/K var to af de i alt fem nominerede fra Lidl. Den flotte bedrift skulle markeres med en lille overraskelse til de to medarbejdere.
Anke Newe fra Helsinge og Anders Jørgensen fra Faaborg var begge nominerede til at blive Danmarks sødeste kassedame. Selvom de begge blev slået på stregen af den bornholmske kassedame Gurli, så synes Lidl at det var på sin plads at markere den flotte bedrift.

- Vi har stor fokus på kundetilfredshed, og går meget op i at vores medarbejdere yder en god kundeservice, så vi er da super stolte af, at vi havde to kandidater med i opløbet, fortæller Kommunikationschef Rikke Brandes og fortsætter:

- Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vi gerne ville anerkende og honorere både Anke og Anders for den specielle indsats de yder hver dag.

Der blev derfor arrangeret en surprise for de to butiksassistenter, som skulle overraskes med flag og konfetti – og ikke mindst en check på 5.000 kr. som tak for en helt særlig indsats.

- I forhold til at vi indtil videre blot har 93 butikker, så er vi meget stolte over at vi er den eneste dagligvarekæde med to nominerede. Så derfor syntes vi at en fejring var helt på sin plads. siger Rikke Brandes.

Og overraskelsen gik rent ind hos de to medarbejdere.

- Som man kan se på videoen blev de begge to rigtig glade, og det er jo meget sjovt at se hvor forskelligt de udtrykker deres glæde, slutter Rikke Brandes.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095