23948sdkhjf

Danmarks billigste online byggemarked er fundet

Ifølge ny undersøgelse er der store besparelser at hente, hvis man vælger sit online byggemarked med eftertanke.
Prissammenligningssiden Nooda.dk har i perioden fra den 10. til den 14. marts 2014 sammenlignet priser i 10 anerkendte online byggemarkeder, og har nu klarlagt hvor forbrugeren kan indhente den største besparelse på sine fremtidige byggeprojekter.

Undersøgelsen er den første af sin slags inden for online byggemarkeder og påviser store besparelser både ved enkeltkøb og storkøb af respektive byggematerialer. Sidste år blev Jem og Fix kåret som det billigste fysiske byggemarked, men virkeligheden er en anden på de elektroniske platforme.

Byggemarkedet 10-4 løber med hæderen som det billigste online byggemarked og er en tredjedel billigere end det dyreste online byggemarked i undersøgelsen, Johannes fog. Ved et større byggeprojekt på 50.000 kr. vil dette svare til en besparelse på 15.500 kr.

Sammenligningen er udarbejdet på baggrund af 10 udvalgte byggematerialer fra de respektive byggemarkeder, og her er der altså 31 procents forskel i prisen mellem den dyreste og billigste hjemmeside.

Undersøgelsen aktualiseres i kraft af det internationale markedsundersøgelsesfirma Euromonitors forudsigelse om at benyttelse af online byggemarkeder vil stige med 100% i løbet af de næste 5 år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078