23948sdkhjf

Direktør stopper i Toms efter ni år

Efter ni år som topchef fratræder Jesper Møller fratræder i dag sin stilling som administrerende direktør i Toms Gruppen A/S.
Toms Gruppen har i de senere år været udfordret af ændrede markedsvilkår og ikke tilfredsstillende resultater, og for at imødekomme den nødvendige omstilling og tilpasning er der behov for nyt lederskab i Toms. Det oplyser Toms Gruppen i en pressemeddelelse.

En ny administrerende direktør for Toms Gruppen forventes offentliggjort snarest, men frem til en ny direktørs tiltræden vil Villy Rasmussen, tidligere formand for Toms Gruppens bestyrelse og nuværende næstformand for Toms Fondens bestyrelse, varetage funktionen som administrerende direktør.

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Jesper for hans mangeårige engagement i at få Toms Gruppen igennem en periode med mange strukturelle og markedsmæssige udfordringer, men vi er blevet enige om, at der nu er behov for nyt lederskab for at bringe virksomheden videre, siger Henrik Brandt, bestyrelsesformand i Toms Gruppen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078