23948sdkhjf

Danmarks billigste online byggemarked er fundet

Ifølge ny undersøgelse er der store besparelser at hente, hvis man vælger sit online byggemarked med eftertanke.
Resultatet blev således:
1. 10-4.dk
2. Bygmax.dk
3. Byghjemme.dk
4. Silvan.dk
5. XL-Byg.dk
6. Bygmaonline.dk
7. Optimera.dk
8. Knud Larsen, Byggecenter.dk
9. Johannesfog.dk
Undersøgelsen er foretaget af Nooda.dk, som er en prissammenligningsside indenfor nichen byggematerialer, hus og have og har til formål at skabe overskuelighed og gennemsigtighed for forbrugeren.

Nooda.dk har i perioden fra den 10. til den 14. marts 2014 sammenlignet priser i 10 anerkendte online byggemarkeder, og har nu klarlagt hvor du kan indhente den største besparelse på dine fremtidige byggeprojekter.

Undersøgelsen er den første af sin slags inden for online byggemarkeder og påviser store besparelser både ved enkeltkøb og storkøb af respektive byggematerialer. Sidste år blev Jem og Fix kåret som det billigste fysiske byggemarked, men virkeligheden er en anden på de elektroniske platforme.

Byggemarkedet 10-4 løber med hæderen som det billigste online byggemarked og er en tredjedel billigere end det dyreste online byggemarked i undersøgelsen, Johannes fog. Ved et større byggeprojekt på 50.000 kr. vil dette svare til en besparelse på 15.500 kr. Jo større du handler ind, jo flere penge sparer du.

Sammenligningen er udarbejdet på baggrund af 10 udvalgte byggematerialer fra de respektive byggemarkeder, og her er der altså 31 procents forskel i prisen mellem den dyreste og billigste hjemmeside. Der er altså store besparelser at hente, hvis du vil tage dig tiden til at se nærmere på Nooda.dk' nye undersøgelse.

- Vi er naturligvis glade for resultatet, for det bekræfter at vi har gode priskontroller, der sikrer at vi er fremme i førerfeltet. Vi sidder tæt på markedet og holder øje med vores konkurrenter, siger direktøren for 10-4 Byggecenter & Tømmerhandel, Kasper Lykke Kjeldsen.

Kunder fra hele landet handler online hos 10-4
10-4.dk udspringer oprindeligt fra en familieejet kæde af byggemarkeder i Vestjylland. 10-4 har valgt en bevidst online-strategi for at blive landsdækkende leverandør af byggematerialer til både private og professionelle, og de lave priser er kun et af fokuspunkterne.

- Det er ikke nok i sig selv at være billigst, servicen skal følge oplevelsen. Vi er i forhold til mange andre online-butikker nemme at komme i kontakt med, og det er en fordel for kunderne, at der står traditionelle forretninger bag med mange medarbejdere og stor ekspertise, siger Kasper Lykke Kjeldsen.

Karakteren 9.5 på TrustPilot
Godt 2.000 online-kunder fra hele landet har bedømt 10-4.dk på TrustPilot, hvor online-byggemarkedet opnår karakteren 9.5 ud af 10, og når kunderne kvitterer med så høje karakterer på TrustPilot, så er forklaringen ifølge direktøren hurtig levering og god kundeservice.

- Vi kan se, at handelsmønstrene ændrer sig og internethandlen stiger kraftigt. Kunderne er mere prisbevidste, og de er gode til at søge informationer på nettet, siger direktøren for 10-4.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078