23948sdkhjf

Ringsted får ny torvehal

Stakladen Ringsted har travlt, efter at det sidst i april lykkedes at få finansieringen på plads til Sjællands nye torvehal.
Der har været arbejdet på konceptet i over to år, og åbningsdagen er allerede den 30. maj kl.10. Potentielle fødeleverandører fra hele Sjælland er indbudt til møde om mulighederne.

Stakladen er Sjællands nye torvehal og nye nordiske markedsplads. Et visionært og socialøkonomisk indkøbs- og oplevelsescenter, som primært bringer lokalt producerede og økologiske fødevarer til torvs for konkret at støtte lokale producenter og samtidig gøre det muligt for forbrugerne at købe varer direkte fra navngivne producenter. Stakladen er indrettet i det tidligere Ringsted Center, som ligger på Nørregade 13, tæt på Torvet i Ringsted.

Visionen for Stakladen er at lægge tag til et helt nyt forretningskoncept med øje for dansk og nordisk tradition, når det er bedst. Den smukke bygning skal danne rammen om et sammensurium af torveliv med inspirerende stemning, mangfoldighed og indtryk for alle sanser. Her skal synet af dugfriske grønsager garneres med et væld af udsøgte økologiske specialiteter fra engagerede producenter, der har et personligt og professionelt forhold til de varer, de producerer og sælger.

I Stakladen får producenterne mulighed for at sælge deres varer enten fra butikker eller faste stadepladser, eller de kan blot levere varerne, hvorefter Stakladen sælger dem fra det bemande torv eller delikatesseafdelingen. Leverandørerne har også mulighed for at få en ”pop-up”-stand, hvis de har et enkelt parti friske varer, de skal have skudt af. Således er der altid noget nyt og spændende at kigge ind efter for forbrugerne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094